Често задавани въпроси

Колко ще струва доставката на моята поръчка?

Крайната стойност на доставката, зависи от това кой начин на транспорт ще си изберете:

  • до избран от вас офис на куриерска компания СПИДИ – 4.50 лв. с ДДС
  • до посочен от вас адрес с куриерска компания СПИДИ – 7.00 лв. с ДДС

При направена поръчка на стойност 70 лв или повече доставката е безплатна за територията на Република България в случай, че сте избрали опция ДОСТАВКА ДО ОФИС НА СПИДИ.

 

Как става заплащането на поръчката?

Има два начина по които може да заплатите за Вашата поръчка:

  • чрез наложен платеж при доставка от куриер или до офис на СПИДИ
  • плащане в брой или с карта* при взимане от обект, който предлага продуктите ни

*Моля обърнете внимание, че в случай с директно получаване на поръчката от обект, възможността за плащане с карта се определя от самия обект.

 

Как мога да проверя статуса на поръчката си?

Когато правите поръчка в www.labellanaturalcare.com без да се регистрирате, Вие ще получите потвърдителен и-мейл, който указва, че сме получили поръчката Ви и я подготвяме за изпращане. Когато изпратим поръчката, ще получите допълнителен и-мейл. Ако не сте сигурни, че сте завършили правилно поръчката си и не получавате й-меил от нас, моля, потърсете ни на +359 88 627 2626 или използвайте формата ни за контакт.

 

Как да проверя историята на поръчките си?

До тази функционалност имат достъп само регистрираните потребители. Ако вече имате регистрация, влезте в акаунта си и натиснете върху линка "Поръчки" (Orders), намиращ се в горния десен ъгъл на екрана.

 

Как мога да променя или откажа поръчка?

За да промените или откажете поръчка, моля, пишете ни на и-мейл: labellanaturalcare@gmail.com или ни се обадете на +359 88 627 2626. Достатъчно е да ни кажете номера на поръчката или вашите имена.

 

Изпращате ли поръчки до чужбина?

Да, като детайлите за доставката и заплащането се уточняват по и-мейл или по телефона.

 

Направих поръчка в уебсайта, но стоката ми не пристига. Защо?

Една от най-често срещаните причини за това е недовършена поръчка. Ако завършите правилно поръчката си, ще получите автоматичен и-мейл от нас, че сме получили поръчката Ви, и че тя се обработва. Ако не получите и-мейл няколко минути след завършване на поръчката то поръчката не е завършена.

 

За колко време ще пристигне поръчката ми?

В повечето случаи доставката се извършва в рамките на 1-3 работни дни, в зависимост в колко часа е направена поръчката. Ако се наложи забавяне, по-голямо от нормалното - ние ще си уведомим чрез и-мейл или телефонно обаждане.

 

Мога ли да получа фактура за поръчката си?

Да, ако сте юридическо лице - ние ще Ви издадем фактура. Нужно е да предоставите фирмените си данни като коментар към поръчката или като отделен и-мейл.

 

Преди време предлагахте определен продукт, а сега не мога да го намеря. Какво да правя?

Нашата цел е да поддържаме актуални продуктите в онлайн магазина. Ако даден продукт не е наличен или е премахнат от каталога, е възможно вече да не го поддържаме по различни причини. Свържете се с нас на и-мейл: labellanaturalcare@gmail.com или на телефонен номер +359 88 627 2626 и ние ще ви дадем информация относно търсения продукт.

 

Как мога да променя адреса на доставка след като поръчката е завършена?

За да промените адреса на доставка, моля, пратете ни и-мейл на labellanaturalcare@gmail.com, с номера на поръчката Ви, и с данните за новия адрес.

 

Какво става ако получа повреден продукт, или ако някой от продуктите липсва в пратката?

Всички пратки, съдържащи чупливи предмети се застраховат при изпращането им. Затова призоваваме клиентите си да отварят пратките си пред куриера. Ако установите, че някой от продуктите в поръчката липсва, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

 

Изпитвам затруднения при използването на сайта ви. Мога ли да направя поръчката си по телефона или чрез и-мейл?

Разбира се, няма никакви проблеми да направите своята поръчка по телефон или чрез и-мейл. Просто избройте продуктите, които бихте желали да закупите и ни кажете Вашия адрес за доставка. Ние ще добавим транспортните разходи към сумата на вашата поръчка и ще се свържем с Вас да уточняване на доставката.

{{ $store.getters.cartItems.length }}