Общи условия

I. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

В тези Общи условия се регламентират достъпът и използването на www.labellanaturalcare.com („Уебсайт“). С посещението, използването и реализирането на покупка чрез Уебсайта, вие потвърждавате, че сте запознати с тези условия и ги приемате. В случай, че не сте съгласни с всички или част от нашите общи условия за ползване, моля не използвайте нашия Уебсайт.​

Този Уебсайт, както и цялата информация, която се съдържа в него е собственост, управлява се и се поддържа от "Ла Белла 2021" ЕООД („Дружество“), със седалище в България, Велико Търново, ул. „Поп Харитон“ №2, п.к. 5000 с ЕИК 206475397. При нужда от допълнителна информация, моля, свържете се с нас чрез формата за връзка в Уебсайта или на телефон +359 88 627 2626.

Достъпът до Уебсайта и използването му, включително показване на страници, комуникация със www.labellanaturalcare.com и свързаните с Уебсайта и социални медийни ресурси, както и реализираните покупки се извършват от потребители изцяло за лични цели, които следва по никакъв начин да не се обвързват към какватo и да е търговска, стопанска или професионална дейност.

Дружеството не се счита за отговорно за каквато и да е употреба на Уебсайта и съдържанието му, от който и да е от неговите потребители, която не е в съответствие със законите и законовите разпоредби на Република България. В случай на злонамерено действие от ваша страна, може да бъдете подведен под отговорност за предоставяне на невярна, фалшива или заблуждаваща информация, или данни, засягащи трети лица, както и за всяко неправомерно използване на такава информация или данни.

Настоящите общи условия могат да бъдат частично или изцяло изменяни и актуализирани от Дружеството, като те влизат в сила от датата на публикуването им в Уебсайта, без изрично уведомление на потребителите от страна на Дружеството. Датата на актуализация е посочена в края на настоящата страница.

 

II. ПОРЪЧВАНЕ НА ПРОДУКТИ

Продуктите, предлагани от Дружеството се продават директно от него и могат да бъдат поръчани по следните начини:

Поръчване на продукти чрез електронен магазин в Уебсайта:

Необходимо е от онлайн каталогът да изберете един или няколко продукта и чрез бутон „ДОБАВИ В КОШНИЦАТА“ да го добавите в кошницата за пазаруване.

Следвайки стъпките за поръчка, в последната стъпка трябва да попълните своите лични данни и данни за доставка.
Попълнете своя адрес при избран метод за доставка „до адрес с куриерска фирма СПИДИ“ или името на офиса на СПИДИ при избран метод за доставка „до офис на СПИДИ“.

Поръчката се счита за предадена, когато Дружеството получи вашата заявка по електронен път заедно с вашите данни и информацията на поръчката е потвърдена.

Дружеството си запазва правото да не обработва поръчки, когато те са непълни или неточни, или продуктите вече не са на разположение (в наличност). В тези случаи, Дружеството ще ви информира по електронната поща, че изпълнението на заявената поръчка не е възможно, като посочи мотивите си за това. Дружеството ще ви информира за липсата на поръчаните продукти в рамките на десет (10) дни, от деня в който вашата заявка е получена.

С изпращане на заявката за поръчка за вас възниква задължение за плащане на посочената в нея сума. Заявката за поръчка ще бъде запазена в нашата база данни за времето, необходимо за нейното обработване и изпълнение, както и за времето, предвидено в закона.

С изпращане на заявката за поръчка, вие се съгласявате и се задължавате да спазвате настоящите Общи условия. В случай, че не сте съгласни с някои от тях, моля, не изпращайте своята заявка за закупуване на продукти от Уебсайта.

След като изпратите заявка за поръчка, на вашата електронна поща ще получите потвърждение за нейното успешно приемане.​

Кодове за отстъпка:

Кодовете за отстъпка са персонализирани кодове, които ви позволяват да се възползвате от отстъпки при покупки чрез електронния магазин в Уебсайта. Кодовете за отстъпка не могат да се обменят за тяхната парична равностойност при никакви обстоятелства.

 

III. ГАРАНЦИЯ И ЦЕНИ НА ПРОДУКТИТЕ

Дружеството предлага за продажба луксозни и висококачествени продукти. Техните основни характеристики са показани и описани във всяка индивидуална страница на съответния продукт.

Цените на продуктите подлежат на промени. Необходимо е да проверите крайната цена на продажба преди да направите своята поръчка към Дружеството, без значение от избрания начин за поръчване. 

 

IV. ПЛАЩАНИЯ

Заплащането на стойността на заявените продукти и разходите за тяхната доставка и транспорт се извършват по избрания и посочен начин при изпращане на поръчката: чрез наложен платеж (най-често използвания начин, когато поръчката изпратена по куриер или до офис на СПИДИ или в брой или с дебитна/ кредитна карта, в случай че е избрана опция ПОЛУЧАВАНЕ ОТ ОБЕКТ. (*Имайте предвид, че възможността за плащане с карта зависи изцялот от обекта, в който получавате вашата поръчка). 

​При плащане с дебитна/ кредитна карта в обект, който предлага продукти на La`Bella, отговорността на всички картови данни е на обекта и Дружеството не ги получава в явен вид, не ги съхранява в системата на магазина, нито трети лица имат достъп до тях.  

 

V. ДОСТАВЯНЕ НА ПОРЪЧАНИ ПРОДУКТИ

Цена
Цената за доставка зависи от избрания начин на доставка, както следват:

  • до избран от вас офис на куриерска компания СПИДИ – 4.50лв. с ДДС
  • до посочен от вас адрес с куриерска компания СПИДИ – 7.00 лв. с ДДС

При направена поръчка на стойност 70 лв или повече доставката е безплатна за територията на Република България, в случай че е избрана опция Доставка до офис на СПИДИ.

Срок:
Направени и приети поръчки до 13:00 часа в работен ден се изпълняват в същия ден и се доставят на следващия работен ден (напр., ако направите поръчка в понеделник (работен ден) до 13:00 часа, поръчката ще бъде при вас във вторник).

Направени и приети поръчки след 13:00 часа в работен ден се изпълняват на следващия работен ден.

През работни дни обичайните часове на доставка са в периода от 9:00 до 17:30 часа.​

Направени поръчки в неработен ден се приемат и изпълняват в първия работен ден, следващ неработния ден.

По изрично искане от ваша страна е възможна доставка в събота, като тя ще бъде изпълнена от куриер в периода между 9:00 и 13:00 часа. В този случай молим да се свържете с нас на labellanaturalcare@gmail.com или на телефон: +359 88 627 2626, за да уточним детайлите по доставката.​

В случай, че в момента на доставка на посочения адрес в посочените срокове не бъдете открити или не отидете до избрания офис на куриерска компания СПИДИ, за да получите в срок вашата пратка, Дружеството се освобождава от задължението си да изпълни доставянето на заявената поръчка.

 

VI. ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА. ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНИ ПРОДУКТИ

В съответствие със Закон за защита на потребителите, може да се възползвате от правото си да върнете закупените продукти, без никакви санкции и без да е необходимо да изтъквате конкретна причина за това. В срок от четиринадесет (14) дни от датата, на която сте получили продукта имате право да заявите своята воля за връщане, като е необходимо предварително да се свържете с Дружеството и в писмен вид на електронен адрес labellanaturalcare@gmail.com да заявите своята воля.

​При отказ от поръчка и връщане на продукти, всички подлежащи на връщане суми се възстановяват по начина, по който са били заплатени. В случай, че плащането е направено в обект, предлагащ продуктите на La`Bella, възстановяването се извършва в срок от 30 дни чрез нареждане на обратна операция по сметка, предоставена от клиента. 

​Продуктите трябва да бъдат върнати неизползвани, неотворени и в пълен обем в тяхната оригинална опаковка. В случай, че желаете да върнете комплект, то той трябва да включва всички негови части, като всяка от тях отговаря на описаните условия за цялост.

​При изрично и пълно изпълнение на посочените по-горе условия, Дружеството ще възстанови пълната сума на върнатите продукти, с изключение на направените от вас разходи за доставка (ако такива са направени), както и на разходите за връщане и замяна на продуктите – всички куриерски такси за връщане и/или повторно изпращане се заплащат от вас. Всички суми ще бъдат възстановени по начина, по който са били заплатени – чрез паричен пощенски превод чрез куриерска компания СПИДИ или чрез операция по банкова сметка, предоставена от клиента. 

​Върнатите продукти трябва да бъдат изпратени чрез куриерска компания СПИДИ до Дружеството в срок от седем (7) дни от датата, на която сте изпратили своята писмена воля за връщане и при посочените по-горе условия. Дружеството не приема пратки, изпратени с наложен платеж!

​След като Дружеството получи върнатите продукти и провери, че те отговарят на всички изисквания, ще получите съобщение по електронен път, че върнатите продукти са били приети.

​В случай, че върнатите продукти не отговарят на условията за връщане ще бъдете уведомени. В този случай, можете да изберете продуктите да бъдат доставени обратно до вас за ваша сметка. Ако откажете, Дружеството си запазва правото да задържи върнатите продукти, както и платената сума за тях.

​Моля, имайте предвид, че всички мита, данъци и такси (ако има такива), които сте платили за доставката на закупените продукти не се възстановяват.

VII. ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЛИЧНИ ДАННИ

Дружеството се стреми да подобрява технически и организационно Уебсайта, като прилага мерки за осигуряване на сигурност на услугите на му, с цел предотвратяване на неразрешено използване или достъп до данни, както и за предотвратяване на рискове от разпространение, унищожаване и загуба на данни и конфиденциална информация по отношение на потребителите на Уебсайта, както и за да се избегне непозволен или незаконен достъп до такива данни и информация.

Дружеството приема и публикува Политика за поверителност на личните данни, с която можете да се запознаете тук.

 

VIII. ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ

"Ла Белла 2021" ЕООД е изключителен собственик на логата, регистрираната търговска марка „La'Bella“ и име на домейн “www.labellanaturalcare.com”. Дружеството има право на изключително ползване на собствените търговски марки. Без съгласието на "Ла Белла 2021" ЕООД не е разрешено да се използват тези търговски марки за други продукти или услуги.

Съдържанието на Уебсайта, включително, но не само, снимки, илюстрации, видеоклипове, документи, фигури, лого и всякакви други материали, публикувани във всякакъв формат, включително менюта, части от уебстраници, графики, цветове, схеми, инструменти, шрифтове, дизайн на Уебсайта, диаграми са защитени с авторско право и от всяко друго право на интелектуална собственост, принадлежащи на Дружеството и на съответните носители на права. Частично или изцяло възпроизвеждане, независимо под каква форма, на Уебсайта или неговото съдържание не е разрешено без писменото съгласие на Дружеството.

Дружеството има изключителното право да разрешава или забранява всяко възпроизвеждане (независимо дали пряко или непряко, временно или постоянно, или по всяка друга причина или каквато и да е форма, изцяло или частично) на Уебсайта и неговото съдържание. Използването на такива копия се разрешава единствено за законни цели и в съответствие с авторски и други права на интелектуална собственост на Дружеството и на авторите на произведенията, публикувани на Уебсайта.

Последна актуализация: 03.02.2023

{{ $store.getters.cartItems.length }}