Доставка и връщане

Цената за доставка зависи от броя продукти, теглото им, адреса за доставка и се изчислява автоматично при прключване на поръчката.

При направена поръчка на стойност 79 лв или повече доставката е безплатна за територията на Република България, в случаите, в които сте избрали опция Доставка до офис на СПИДИ.

Направени и приети поръчки до 13:00 часа в работен ден се изпълняват в същия ден и се доставят на следващия работен ден (напр., ако направите поръчка в понеделник (работен ден) до 13:00 часа, поръчката ще бъде при вас във вторник).

Направени и приети поръчки след 13:00 часа в работен ден се изпълняват на следващия работен ден.

През работни дни обичайните часове на доставка са в периода от 9:00 до 17:30 часа.

Направени поръчки в неработен ден се приемат и изпълняват в първия работен ден, следващ неработния ден.

По изрично искане от ваша страна е възможна доставка в събота, като тя ще бъде изпълнена от куриер в периода между 9:00 и 13:00 часа. В този случай молим да се свържете с нас на labellanaturalcare@gmail.com или нателефон +359 88 627 2626, за да уточним детайлите по доставката. 

В случай, че в момента на доставка на посочения адрес в посочените срокове не бъдете открити или не отидете до избрания офис на куриерска компания СПИДИ, за да получите в срок вашата пратка, Дружеството се освобождава от задължението си да изпълни доставянето на заявената поръчка.

В съответствие със Закон за защита на потребителите, може да се възползвате от правото си да върнете закупените продукти, без никакви санкции и без да е необходимо да изтъквате конкретна причина за това. В срок от четиринадесет (14) дни от датата, на която сте получили продукта имате право да заявите своята воля за връщане, като е необходимо предварително да се свържете с Дружеството и в писмен вид на електронен адрес labellanaturalcare@gmail.com да заявите своята воля.

При отказ от поръчка и връщане на продукти, всички подлежащи на връщане суми се възстановяват по начина, по който са били заплатени. В случай, че плащането е направено в обект, предлагащ продуктите на La`Bella, възстановяването се извършва в срок от 30 дни чрез нареждане на обратна операция по сметка, предоставена от клиента. 

Продуктите трябва да бъдат върнати неизползвани, неотворени и в пълен обем в тяхната оригинална опаковка. В случай, че желаете да върнете комплект, то той трябва да включва всички негови части, като всяка от тях отговаря на описаните условия за цялост.

При изрично и пълно изпълнение на посочените по-горе условия, Дружеството ще възстанови пълната сума на върнатите продукти, с изключение на направените от вас разходи за доставка (ако такива са направени), както и на разходите за връщане и замяна на продуктите – всички куриерски такси за връщане и/или повторно изпращане се заплащат от вас. Всички суми ще бъдат възстановени по начина, по който са били заплатени – чрез паричен пощенски превод чрез куриерска компания СПИДИ или чрез операция по банкова сметка, предоставена от клиента. 

Върнатите продукти трябва да бъдат изпратени чрез куриерска компания СПИДИ до Дружеството в срок от седем (7) дни от датата, на която сте изпратили своята писмена воля за връщане и при посочените по-горе условия. Дружеството не приема пратки, изпратени с наложен платеж!

След като Дружеството получи върнатите продукти и провери, че те отговарят на всички изисквания, ще получите съобщение по електронен път, че върнатите продукти са били приети.

В случай, че върнатите продукти не отговарят на условията за връщане ще бъдете уведомени. В този случай, можете да изберете продуктите да бъдат доставени обратно до вас за ваша сметка. Ако откажете, Дружеството си запазва правото да задържи върнатите продукти, както и платената сума за тях.

Моля, имайте предвид, че всички мита, данъци и такси (ако има такива), които сте платили за доставката на закупените продукти не се възстановяват.

Последна актуализация: 03.02.2023

{{ $store.getters.cartItems.length }}